ЮВІЛЯР, ЯКОГО  ЗНАЄ ВСЯ ГРОМАДА

18 березня зустрів свій 80-річний  ювілей Харченко Леонід Олексійович – активний громадський діяч та шанувальник спорту на Валківщині.

Які б посади не обіймав Леонід Олексійович, невід’ємною частиною його життя був спорт. З юнацьких літ це був футбол, а згодом його прихильність завоювали шахи. Сьогодні він є фаворитом Валківських шахістів, постійно бере участь у першості району з шахів. В рамках співдружності міст-побратимів, у складі команди з 4-х чоловік їздив до Польщі та приймав поляків з візитом-відповіддю, організовував участь команди з шахів у місті Коломия Івано-Франківської області.

Валківський міський голова Валерій Володимирович Скрипніченко особисто привітав ювіляра. Від імені громади він вручив Леоніду Олексійовичу грамоту та цінний подарунок.

«Молодість Вашої душі, активна життєва позиція, життєлюбність та ентузіазм – неперевершений приклад для нас та молодого покоління. Тож залишайтесь завжди молодим і спортивним, несучи в собі таку ж жагу до життя», – звернувся до ювіляра міський голова. Він також подякував йому за вагомий внесок у розвиток спорту на Валківщині та виховання молодого покоління.