КП “Вода”

КП «Вода» Валківської міської ради Харківської області, на виконання наказу від 5 червня 2021 року № 130 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/ тарифів  на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого в Міністерстві юстиції України 26 червня 2018 року за №753/32205, інформує про намір зміни тарифу та пропонує калькуляцію вартості послуг на 2021 рік  з централізованого водопостачання Валківської територіальної громади та централізованого водовідведення  для споживачів м. Валки.

Останній раз зміна тарифу на послуги водопостачання та водовідведення змінювались 18 липня 2019 року, тобто два роки тому, хоча згідно постанови Кабінету Міністрів України від 1 червня 2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги» перегляд тарифів здійснюється щороку. За цей час неодноразово змінювалась мінімальна заробітна плата, мінімальний прожитковий мінімум, ціни на електроенергію, паливно-мастильні та інші витратні матеріали, в тому числі для проведення ремонтних робіт  на мережах, а це все складові тарифу.

На даний час тариф не покриває витрати підприємства, тому гостро стало питання про перегляд тарифів на послуги централізованого водопостачання  та централізованого водовідведення.

 

К А Л Ь К У Л Я Ц І Я
вартості послуг з водопостачання КП “ВОДА” Валківської міської ради
Харківської області на 2021 рік
для споживачів Валківської територіальної громади

 

Пропозиції споживачів  щодо пропонованих тарифів на послуги з водопостачання  та водовідведення слід подавати за телефоном 5-11-49 або в письмовому вигляді  до КП «ВОДА» за адресою: м. Валки вул. Стадіонна, 3 з 8.00-17.00 год. Перерва з 12.00-13.00 год.

 

Директор КП «ВОДА»                                        Борис МИРОШНИЧЕНКО