Рішенням адмістративної комісії на мешканця громади накладено штраф та винесено попередження за порушення правил утримання собак.

На засіданні адміністративної комісії виконавчого комітету Валківської міської ради було розглянуте одне питання, яке стосувалось порушення правил утримання собак.
Громадянин, що здійснив порушення, на засідання комісії не з’явився, хоча про місце та час засідання був повідомлений належним чином. Тому, голова комісії Ніна Желевська, керуючись статтею 268 КУпАП, запропонувала провести розгляд справи без його присутності .
Розглянувши питання належним чином, врахувавши пропозиції членів комісії та свідчення свідків, відповідно до першої статті 154 КУпАП, вирішили накласти на правопорушника адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі п’ятдесят однієї гривні та винести йому попередження.
Тож нагадуємо, що тримання собак і котів у місцях, де це заборонено правилами, регламентованими статтею 154 КУпАП, вигулювання собак без повідків і намордників (крім собак, у реєстраційних свідоцтвах на яких зроблено спеціальну відмітку) чи в невідведених для цього місцях тягне за собою накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів і попередження.
Будьте пильними, якщо у вас є домашні улюбленці.