Засідання виконавчого комітету Валківської міської ради

19 березня відбулось засідання виконавчого комітету Валківської міської ради. На порядок денний було винесено 18 питань:

  1. Про надання статусу дитини-сироти.
  2. Про надання статусу дитини-сироти.
  3. Про надання статусу дитини-сироти.
  4. Про призначення піклувальника над дитиною-сиротою.
  5. Про припинення піклування над дитиною, позбавленою батьківського піклування, у зв’язку з наданням повної цивільної дієздатності.
  6. Про визначення батькові способу участі у вихованні малолітнього сина.
  7. Про надання дозволу на укладання договору про тлумачення заповіту, відповідно до якого спадкоємцем є неповнолітня дитина.
  8. Про надання дозволу матері діяти від імені та в інтересах неповнолітнього сина при укладенні договору оренди земельної ділянки, розташованої на території Старомерчицької селищної ради Валківського району Харківської області.
  9. Про створення міждисциплінарної команди та затвердження її складу.
  10. Про надання дозволу на виконання земляних робіт по прокладці кабелю згідно робочого проекту електропостачання нежитлових будівель за адресою: вул. Садова, 1, с. Серпневе, Богодухівський район, Харківська область.
  11. Про надання дозволу на знесення сухих та аварійних дерев за адресою: с. Новий Мерчик, вул. Центральна, 11, Валківської міської територіальної громади Богодухівського району.
  12. Про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень за адресою: с. Кобзарівка, вул. Гагаріна, 23 Валківської міської територіальної громади Богодухівського району.
  13. Про виготовлення печаток та штампів виконавчих органів Валківської міської ради Харківської області
  14. Про створення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердження Положення про неї,функціональні обов’язки членів місцевої комісії, її посадовий склад.
  1. Про призначення керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, його повноваження, затвердження Положення про Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, посадового складу Штабу та структури Штабу.
  2. Про надання одноразової матеріальної допомоги на поховання непрацюючих громадян працездатного віку, які не перебували на обліку в центрі зайнятості.
  3. Про надання одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю
  4. Про надання дозволу ВІДДІЛУ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ на коригування проєктно-кошторисної документації

Також у питанні “Різне” члени виконавчого комітету вирішили низку робочих та організаційних моментів.