Відтепер сучасна система соціального захисту доступна  валківчанам.

До Валок завітав директор департаменту Громадська організація «Народний контроль України», представник Асоціації фермерів та землевласників Харківської області по розвитку недержавного пенсійного забезпечення Віктор  Валентієнко.

Робочий день у Валках експерта розпочався із зустрічі із міським головою.

«Ми вже плідно співпрацюємо із Асоціацією фермерів та землевласників у нашій громаді, підтримуємо починання активістів, які ідуть в ногу з часом та прагнуть змін на краще. Соціальний захист населення  – важлива складова сьогодення. Валківщина готова надати платформу для  інформаційного доступу та підтримки сучасних форм допомоги та захисту населення», – сказав у бесіді міський голова Валерій Скрипніченко.

За результатами зустрічі  домовилися про створення вкладки на сайті Валківської міської ради  “Сучасна система соціального захисту” як інформаційного ресурсу. Також у ході зустрічі домовилися про проведення навчальних семінарів та тренінгів у громаді.

Цього ж дня у  Валківській районній філії ХОЦЗ відбулося чергове засідання в інформаційно-ресурсному центрі «Успішна жінка» на тему «Проблеми фінансової безпеки сім’ї та надійні способи їх вирішення», де Віктор  Валентієнко  також провів інформаційну кампанію з питань:

– Пенсія: довічна  або приватна пенсія і податкові пільги;

– Сім’я: фінансовий захист сім’ї в разі смерті одного з членів родини;

– Здоров’я:  медичне страхування на випадок травматизму та критичних захворювань (онкологія, інфаркт, інсульт, коронарне шунтування, ниркова недостатність, сліпота та пересадка органів та ін.)

Також Віктор  Валентієнко  запропонував присутнім отримання роботи фінансового консультанта з недержавного пенсійного страхування.