Валківська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу освіти Валківської міської ради Богодухівського району Харківської області.

Кваліфікаційні вимоги: вища педагогічна освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи за фахом не менше як 5 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

заяву  про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленими законодавством обмеженнями пов’язаними з прийняттям на службу в органи місцевого самоврядування та проходженням служби;

заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

фотокартка 4х6 см;

копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня (з додатками);

копію документа, який посвідчує особу;

копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у порядку, визначеному Законом України від 14.10.2014 № 1700-VII «Про запобігання корупції».

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: м. Валки, вул. Харківська, буд. 16,            2 поверх, каб. 21.

Додаткова інформація надається відділом з питань кадрової роботи міської ради за тел. 5-22-69.