Подарунок з нагоди Міжнародного дня захисту дітей для учнів Валківського ліцею, його Гонтовоярської філії, а також Валківської ЗОШ І-ІІІ ст. від компанії «Сучасні системи комфорту»

Початок літа для 33 валківських дітей розпочався цікавою екскурсійною поїздкою до м. Києва. Такий подарунок з нагоди Міжнародного дня захисту дітей організували для учнів Валківського ліцею, його Гонтовоярської філії, а також Валківської ЗОШ І-ІІІ ст. компанія «Сучасні системи комфорту». Перевага віддавалась дітям пільгових категорій, з особливими потребами та обдарованим переможцям конкурсів. Про свої враження учасникам подорожі до столиці було запропоновано написати невеликий твір, за яким було визначено аж 6 переможців, по два в кожному призовому місці.
Перше місце розділили Подпорінова Анастасія, учениця 10-А класу Валківського ліцею та дев’ятикласниця Валківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Микитченко Анастасія.
Друге місце отримали десятикласниці Олійник Тетяна з Валківського ліцею імені О.Масельського та Білокінь Катерина з Валківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Третє поділили між собою учениці ліцею: шестикласниця Антонюк Анжеліка та восьмикласниця Дорожко Марія.
Поїздка відбулася за сприяння міського голови Валерія Скрипніченка, в кабінеті якого згодом відбулася церемонія нагородження переможців.