Сьогодні підрядники планують завершити роботи з поточного ремонту асфальтобетонного покриття на ділянці дороги по вулиці Паркова у Валках.

🚜Виконавець робіт – ТОВ «Укртрансінвест-Сервіс»
👉Виконано такі види робіт:
1. Фрезерування старого асфальтобетонного покриття;
2. Проведені роботи для облаштування бетонних колодязів, з’єднаних між собою підсиленою трубою для водовідведення.
3. Підключення до міської зливної системи.
4. Підготовка ділянки щебеневим покриттям.
5. Влаштування 40 тон вирівнюючого шару покриття з модифікованої асфальтобетонної суміші.
💬«Наразі закінчуються роботи на ділянці вулиці Паркова загальною площею 350 м2. Це логічне продовження запланованих робіт по цій вулиці, які тривають вже кілька років. Можливості міського бюджету обмежені, депутати щороку розподіляють кошти на ремонті роботи лише певної частини вулиці.
Загалом ремонтні роботи по вулиці Паркова розпочалися із ямкового ремонту від парку до лікарні, капітального ремонту частини дороги в обох напрямках від ДЮСШ до супермаркету «Норма», облаштування пішохідної алеї в парку ім. Ільченка та тротуарної доріжки до лікарні.
Минулого року були досягнуті домовленості по заміні кіоску на сучасний торгівельний павільйон та благоустрою території біля «Кулінічі». В цьому році вимощений тротуар біля «Кисету».
Цього року було заплановано продовження ремонтних робіт на ділянці від торгівельних точок до траси «Харків-Київ-Довжанський» і депутати їх підтримали. Зазначу, що активне обговорення в соцмережах та відеоролики до вирішення даної проблеми не мають ніякого відношення. Це рішення було прийняте виконкомом задовго і вирішуються такі проблеми тільки завдяки чесним платникам податків, а не викликам у соцмережах», – профільний заступник міського голови Сергій
Тижненко.