Сьогодні – День захисту дітей! Вітання Валківського міського голови маленьким валківчанам та їх батькам.

1 червня – День захисту дітей. Вітання Валківського міського голови Валерія Скрипніченка.
Усіх дітей Валківщини та їх батьків щиро вітаю із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.
Сьогодні наше піклування про дитину, її майбутнє – головний обов’язок. І саме для цього всі ми живемо та працюємо. Значну роль у вихованні дітей відіграють не тільки громада, навчальні заклади, а й батьки. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних валківчан, які неодмінно стануть гордістю нашої громади. Діти – майбутнє Валківщини, країни вцілому. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення наших дітей та як складеться її доля.
Сьогодні на центральній площі міста пройдуть святкові заходи для малечі. О 17.00 почнеться конкурс декоративно-прикладного мистецтва «Дивокрай», а о 18.00 дитячий фестиваль пісні і танцю «Майбутнє – це ми». На дітвору також чекають розваги та конкурси.
Бажаю маленьким валківчанам та їх батькам міцного здоров’я, добра, радості, щасливого дитинства, розуміння один одного та сяючих посмішок!
Зі святом!
З повагою
Валківський міський голова Валерій Скрипніченко