Міський голова здійснив робочу поїздку до Старого Мерчика та запросив актив селища до співпраці.

Під час робочого візиту до селища, міський голова Валерій Скрипніченко зустрівся активом населеного пункту щоб вислухати проблемні питання та напрацювати спільне бачення по їх вирішенню.

Найперше, що хвилює місцевих жителів, це ремонт доріг – деякі з них зруйновані повністю, деякі потребують поточного ремонту. Також люди просять посприяти у облаштуванні пішохідного переходу в місцях, де діти переходять автошлях та очікують шкільного автобуса.
Піднімалось і питання відновлення маршруту автобуса Старий Мерчик – Валки, який на часі не працює через певні кадрові проблеми підприємства- автоперевізника.
Земельні питання також є актуальними. Як оформити земельну ділянку для користування та про роз’яснення деяких законодавчих актів розповів Володимир Гусєв, начальник відділу земельних відносин та екології міської ради.
Мешканців житлового масиву на вулиці Театральній турбує питання подальшої долі їх багатоквартирних будинків, які наразі знаходяться у власності підприємства Юліївського НГП. Попереду – складний і, певно, довготривалий процес передачі їх у комунальну власність громади, а відтак і проблем, що тягнуться за будинками. Серед них – функціонування котельні, що здійснює їх опалення у зимовий період.
Інші актуальні питання – ремонт спортивних майданчиків, встановлення опор для вуличного освітлення, облаштування селищного клубу, функціонування місцевого вузлу зв’язку від Укрпошти та інші.
«Вирішити всі питання водночас практично неможливо, та головне для нас зараз – забезпечити покрокове планування роботи. Тому запрошую небайдужих мешканців до спільної роботи. Нам необхідно чути один одного і разом формувати стратегічний план розвитку», – звернувся Валерій Скрипніченко до мерчан. Він також зазначив, що чекає всіх небайдужих у складі робочої групи по вирішенню піднятих проблем.