Ліквідація аварійних дерев, рух автобусних маршрутів, благоустрій та інше – з такими питаннями звертались до міського голови на особистому прийомі.

Аварійне дерево у місті Валки потребує кронування, так вважає громадянка, що прийшла на особистий прийом до міського голови. Також вона скаржиться на зміну руху автобусного маршруту «Валки –Новоселівка», висловлює своє бачення благоустрою  узбіччя доріг, що межують з сільськогосподарськими угіддями. Ця ж громадянка пропонує здійснити ремонт пам’ятника воїну-визволителю у селі Рідкодуб і вважає необхідним звернути увагу на загальний благоустрій села.

Мешканка Серпневого поскаржилася на сусіда, через борги якого до її квартири газовики не підключають газ. За її словами, у неї із сусідом спільна труба, по якій подається газ до їх помешкань, а сусід не користується газом останнім часом та не сплачує за нього заборгованість. Внаслідок цього газові служби відмовляють у підключенні до газу заявниці. Вона наголошує, що боргів за комунальні послуги не має і  за усі енергоносії  сплачує вчасно. Це питання було вирішене одразу, оскільки в Серпневому працював заступник міського голови Сергій Тижненко та досягнув домовленості з газовиками у врегулюванні даної проблеми – у помешканні жінки знову з’явився газ.

З усіх інших питань Валерій Скрипніченко надав доручення профільним заступникам щодо детального їх вивчення та вирішення у найкоротші терміни.