Доставку скрапленого газу знову налагоджено до його споживачів.


Більшість населених пунктів нашої громади має централізоване газопостачання. Інша ж частина для приготування їжі, має потребу використовувати зріджений газ у балонах, якщо вдається його придбати.

Тривалий час, понад 2 роки, на Валківщині існувала проблема з доставкою скрапленого балонного газу до тих осель, які його використовують. Проблема була пов’язана з ліквідацією установи-постачальника в місті Богодухів. Сьогодні зусиллями Валківської міської ради проблему усунено. Досягнуто домовленості із підприємством ТОВ “НАДЕЖДА РИТЕЙЛ 2017”, яке почало здійснювати доставку балонного газу у валківські оселі. Всього таких споживачів вже більше ста. Вартість одного балону складає 570 гривень з доставкою.

Наразі налагоджено комунікацію старост населених пунктів із даним постачальником задля оперативного вирішення проблеми. Скраплений газ вже отримують Олександрівка, Благодатне, Ков’яги, Гонтів Яр, Новий Мерчик. Тож, якщо ви маєте потребу у скрапленому газі, звертайтесь до старости вашого населеного пункту. Староста сформує запит, в який вас буде включено та передасть інформацію до постачальника. Також варто зазначити, що автомобіль, який здійснює доставку, вміщує 50 балонів газу і треба назбирати певну кількість людей, що потребують такої послуги.