ГРОМАДА І ВЛАДА РАЗОМ – ПРАЦЮЄМО ЧЕСНО І ВІДКРИТО

Майбутнє нашого міста – в об’єднаній територіальній громаді, де одним із важливих важелів є громадський бюджет. Мешканці самі визначають, яких змін хочуть, пишуть проекти, змагаються у їх якості та важливості і отримують результат. Кожен може стати учасником бюджетного процесу, при цьому, вносить свій відсоток коштів, що гарантує дбайливе ставлення громади до продукту реалізації. Так як це робиться у всьому світі.

28 березня 2019 року на пленарному засіданні сесії Валківської міської ради депутати затвердили Положення про місцеві ініціативи та пакет документів до нього. Ознайомитися із цими документами можна на сайті Валківської міської ради valky_gorsovet@ukr.net у вкладці «ПРОЕКТИ РОЗВИТКУ ГРОМАДИ» – “Місцеві ініціативи».

З 1 червня 2020 року стартує збір ідей від небайдужих громадян, які прагнуть змін на своїй вулиці, біля своєї багатоповерхівки, парку, мікрорайону чи міста.
Збір ідей триватиме до 1 вересня 2020 року. Звертайтеся: Валківська міська рада каб.№2 «Центр розвитку громади та медіа-комунікацій» (вул. Харківська,16 1 поверх, 5-30-58, В.В. Ханіна).