Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Валківської міської ради під головуванням керуючого справами виконкому Желевської Н.Б., голови комісії.

У ході засідання було розглянуто два питання про адміністративні порушення, щодо самовільного розміщення у невизначених спеціально для цього місцях конструкції із рекламою без одержання відповідних дозвільних документів,  скоєні мешканцями м. Валки.

Громадяни про дату, час та місце проведення засідання адмінкомісії були повідомлені вчасно, про що свідчить підписи на повідомленнях про проведення засідання адмінкомісії. На засіданні адміністративної комісії вони були відсутні.

Желевська Н.Б., голова комісії, запропонувала, керуючись статтею 268 КУпАП, провести розгляд справи без присутності громадян.   Вона ознайомила членів комісії з протоколами про адміністративні правопорушення та зазначила, що відповідальність за вказані правопорушення передбачена статтею 152 КУпАП.

Головним спеціалістом юридичного відділу міської ради Дембовським В.О., з урахуванням пропозицій наданих іншими членами комісії запропоновано накласти адміністративне стягнення на обох правопорушників у вигляді мінімального штрафу передбаченого санкцією статті 152 КУпАП в розмірі 340,00 грн. Інших пропозицій, заперечень чи зауважень від інших членів комісії не надійшло.