ПРО ВІДЗНАЧЕННЯ 75-ї РІЧНИЦІ ВЕЛИКОЇ ПЕРЕМОГИ У ДРУГІЙ СВІТОВІЙ ВІЙНІ

Шановні валківчани!

Карантин вніс корективи до святкування 75-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні

Масових заходів у Валках, як і в усій країні, не буде, але  у ці травневі дні  ви зможете самостійно, дотримуючись карантинних вимог,  у зручний для вас час покласти квіти на Меморіалі слави та до пам’ятних знаків.

Вшануємо пам‘ять полеглих за свободу бійців і подякуємо ветеранам Другої світової війни за їхню мужність та перемогу, яку вони здобули 75 років тому.

У свою чергу Валківською міською радою до Дня пам’яті та примирення і до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в місті заплановані наступні заходи:

06.05 – вручення міським головою Валерієм Скрипніченком знаків народної пошани «ЗА БОЙОВІ ЗАСЛУГИ» та одноразової грошової матеріальної допомоги безпосереднім учасникам бойових дій, ветеранам Другої світової війни, інвалідам війни, мешканцям міста Валки  – Курило Дмитру Паньковичу, Павлик Іллі Юхимовичу, Ольховському Віктору Івановичу.

08.05 о 9.00 – покладання квітів до пам’ятника воїнам Степового фронту, пам’ятного знаку на Дідовій долині та до братської могили на Рогозовій горі.

08.05  – вручення міським головою Валерієм Скрипніченком  одноразової грошової матеріальної допомоги валківчанам, учасникам Другої світової війни та жертвам нацистських переслідувань.

09.05 о 10.00 – покладання квітів до «Вічного вогню» на Меморіалі Слави у м. Валки з нагоди 75-ї річниці з Дня перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.