Вагомі перемоги наших юних важкоатлетів. ВІТАЄМО!

Валківський міський голова В. Скрипніченко привітав команду юних важкоатлетів Валківської районної ДЮСШ «Спорт для всіх» та тренера В. Федотова із вагомою перемогою у Всеукраїнських змаганнях з важкої атлетики, що проходили під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць?» у м. Скадовську Херсонської області 19-20 червня цього року.

Серед 15 команд із областей України, Харківщину представляли важкоатлети із Валківського та Барвінківського районів, які в загальнокомандному підсумку здобули ІІІ місце.

 Члени команди Панян Кароліна, Москвіна Карина, Харченко Анастасія, Карабут Анатолій, Крецу Кирило та Путято Софія стали срібними призерами змагань.

 Команда разом із тренером були запрошені на пленарне засідання позачергової 24 сесії міської ради, на якій переможцям за вагомий особистий внесок у розвиток спорту, сприянню створення достойного спортивного іміджу міста, високі спортивні результати на Всеукраїнських змаганнях були вручені Грамоти Валківської міської ради та  солодкі подарунки від депутатів.