Презентація міні-проекту «Центр міста – центр інформації», переможця обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє»

27 жовтня урочисто відкрито останній з шести успішно реалізованих міні-проектів Валківської міської громади – «Центр міста – центр інформації», переможця обласного конкурсу міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» на верхній частині Центральної площі м. Валки.
На великому електронному табло валківчани зможуть спостерігати поточний час, дату та температуру повітря.
Нова сучасна архітектурна споруда має чотири дошки для висвітлення інформації сектору культури та туризму, новин спорту, друкованих видань районної газети «Сільські новини», міської газети «Місток» та ін., які в вечірній час ще й будуть підсвітлюватися.
Міський голова Валерій Скрипніченко привітав ініціативну групу та валківчан із відкриттям нового інформаційного центру, вручив відповідним інстанціям символічні замочки, а також наголосив, що для збереження майна територіальної громади нашого міста на верхній частині площі вже функціонує відеоспостереження.
Слова вітання прозвучали валківчанам від голови райдержадміністрації Віктора Войтенка та голови районної ради Віталія Оноші, який ще й виконав важливу місію – вручив Сертифікат та логотипи обласного конкурсу «Разом у майбутнє» керівнику ініціативної групи Костянтину Ханіну.