Сьогодні відзначається Всесвітній день медичної сестри. Вітання Валківського міського голови з нагоди професійного свята.

Шановні медичні сестри Валківщини, від усього серця вітаю вас з професійним святом!

Сьогодні на ваші плечі ліг особливий тягар, оскільки саме Валківська лікарня визначена опорною для лікування коронавірусної хвороби COVID-19. Знаю, що вам дуже не легко, але, все ж саме ви є зосередженням милосердя. І саме вас в усі часи за особливо чуйне серце, добрі руки та велике терпіння називали сестрами. У ваших руках нині людські життя.

Тож хочу низько вклонитись вам за терпіння і працю, щиро сказати спасибі за милість і доброту, бо нести величезний тягар чужого болю та відповідальності – дуже складно.

Дорогі сестри! Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я та благополуччя. Нехай здійснюються мрії та задуми, а віра і оптимізм будуть вірними супутниками на все життя. Незважаючи на складнощі сьогодення, бажаю миру та злагоди, успіхів у благородній справі охорони здоров’я.

Я щиро вірю, що саме нашим спільним зусиллям ми переможемо хворобу, викликану вірусом COVID-19 і вже найближчим часом повернемось до нормального життя.

Зі святом Вас!

З повагою

Валківський міський голова Валерій Скрипніченко.