ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Валки Валківської міської ради Валківського району Харківської області»

 

З метою отримання зауважень та пропозицій від зацікавлених фізичних та юридичних осіб оприлюднюється проект рішення Валківської міської ради «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель м. Валки Валківської міської ради Валківського району Харківської області» та аналіз регуляторного впливу.

Проект регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Валківської міської ради.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу на офіційному веб-сайті Валківської міської ради.

Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово за адресою: 63002, Харківська обл., м. Валки, вул. Харківська , 16, Валківська міська  рада,  тел. 5-19-68,  та електронною поштою за адресою: valky_gorsovet@ukr.net .

Із регуляторним актом та аналізом регуляторного впливу  можна  ознайомитися  на сайті міської ради у вкладці “РЕГУЛЯТОРНІ АКТИ”