Міський голова побував на зборах громадян у селі Сидоренкове.

Конструктивний та націлений на результат діалог відбувся у п’ятницю між сидоренківцями та очільником громади Валерієм Скрипніченко.
Під час зустрічі обговорили проблемні питання- водопостачання, оформлення земельних ділянок, дороги, робота соціально-культурних закладів.
Говорили також і про несанкціоновані сміттєзвалища, і роботу поштового відділення. Міський голова Валерій Скрипніченко надав роз’яснення з усіх питань, що турбують населення.
Одним з головних питань, що піднімають мешканці Сидоренкового, це стан доріг. Міський голова, відповідаючи на хвилююче всіх питання, зазначив, що дороги в поганому стані майже скрізь, і це проблема не тільки Валківщини. Бюджетних коштів зразу не вистачить для ремонту всіх доріг місцевого значення, адже будівництво та ремонт автошляхів — одна із найдороговартісних витрат. Тому будемо починати з поточного ремонту окремих вулиць, який передбачає відновлення необхідних транспортно-експлуатаційних показників проїзної частини та виправлення незначних пошкоджень окремих елементів автомобільної дороги, пояснив очільник громади.
Вирішувати питання готові і мешканці села самотуж — вже домовились про збір коштів та придбання будматеріалів для полагодження шляху, що веде до траси Київ-Харків-Довжанський.

А підводячи підсумки зібрання, очільник громади Валерій Скрипніченко зазаначив, що наразі наше головне завдання – пошук шляхів з оптимізації бюджетних витрат із одночасним підвищенням соціальних стандартів.