Цими днями співробітники Комунального закладу «Публічна бібліотека Валківської міської ради Харківської області» долучили своїх користувачів до популярної в різних країнах світу акції «Всесвітній день читання вголос», що проводиться щорічно у першій декаді лютого.

Jpeg

 

Цю акцію започаткував у 2010 році міжнародний освітній проект “LitWorld”. Мета акції – спонукати молоде покоління до читання книжки вголос разом із другом або друзями, обговорювати зміст твору, ділитися враженнями та думками стосовно прочитаного,надихати дітей і дорослих просто більше читати і спілкуватися між собою.

Сьогодні читачі Валківської дитячої, Високопільської сільської та Ков’язької селищної книгозбірень  в рамках акції разом із бібліотекарями обирали книги на свій смак, з цікавістю читали їх  вголос, обговорювали  декілька нових книг.

Бібліотеки мережі запрошують читачів, їхніх друзів, батьків, дідусів, бабусь до своїх книгозбірень, щоб разом поринути  у дивовижний світ книги, відкрити для себе нові ідеї та цілі світи.