У м. Валки  відбулися районні урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Районні урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулися у м. Валки  і розпочалися із круглого столу, де керівники міста та району, користуючись нагодою, привітали ветеранів війни в Афганістані з 29-ю річницею виводу військ з Республіки Афганістан.

Під час проведення круглого столу, ветеранами порушувалися питання щодо соціального захисту, надання пільг у житлово-комунальній та податковій сферах, ремонту житла, забезпечення пільгового проїзду залізничним та автотранспортом, питання надання земельних ділянок, перегляду пенсійного забезпечення. На зустріч були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівник управління Пенсійного Фонду та Держгеокадастру у Валківському районі, які безпосередньо надавали роз’яснення з  питань, які цікавили присутніх.

Всі підняті на зустрічі питання взяті на контроль керівниками міста і району особисто та начальниками відповідних служб, надано ряд доручень.

По завершенню круглого столу, ветерани-афганці, міський голова В. Скрипніченко, голова райдержадміністрації В. Войтенко, голова районної ради В. Оноша, представники громадськості району, учнівська молодь  Валківського ліцею ім. О.С. Масельського поклали квіти до Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, де хвилиною мовчання вшанували  героїв, які не повернулися з тієї війни.

Вшанування пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів продовжилося у Свято-Преображенському Храмі м. Валки.