У Валківській міській раді відбулися громадські слухання

У Валківській міській раді відбулися громадські слухання щодо врахування громадських  інтересів  у проекті  містобудівної документації: «Детальний план території в межах с. Сніжків та с. Ясеневе на території Валківської міської ради Богодухівського району Харківської області» з метою зміни цільового призначення земельних ділянок із земель житлової та громадської забудови на земельні ділянки за цільовим призначенням: землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення та передачі даних ділянок в постійне користування Службі автомобільних доріг у Харківській області для реконструкції автомобільної дороги Київ-Харків-Довжанський на ділянці 395+064 – км 420+050.

Орієнтовна площа в межах проектування – 0, 1458 га.

Замовник містобудівної документації – Богодухівська районна державна адміністрація Харківської області.                                                                                    Розробник містобудівної документації – ФО-П Капустенко С.В.       Підстава для розроблення: рішення V сессії VIII скликання Валківської міської ради Харківської області від 18 лютого 2021 року № 225.

Посадовою особою відповідальною за організацію розгляду пропозицій визначено завідувача сектору архітектури та містобудування Валківської міської ради, головного архітектора – Баннікова Ігоря Андрійовича.