Учні Новомерчицького навчально-виховного комплексу Валківської міської ради відвідали Харківський міський центр поводження з тваринами.

За  сприяння Валківської міської ради учні Новомерчицького навчально-виховного комплексу Валківської міської ради відвідали Харківський міський центр поводження з тваринами. Захід пройшов у рамках виконання одного із завдань Всеукраїнського конкурсу «БлагоДІЙники в дії», яке для його учасників виявилось найцікавішим. До центру діти приїхали з подарунками – виготовленими власноруч лежачками для тварин та зібраними коштами для придбання корму. Маленьким гостям з Валківщини працівники центру провели екскурсію, розповіли про волонтерську діяльність, показали вольєри, де живуть собаки, зайшли до приміщення з котиками.  А завершилось це дійство безмежною радістю собаки на ім»я Топа, який знайшов свого хазяїна та поїхав у Новий Мерчик.

Сподіваємось, що за наслідками цього візиту посіяне добре зерно в дитячих душах проросте подальшою турботою про безпритульних тварин, і таких на наших вулицях стане менше.