Урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування

8 грудня  відбулися районні урочистості та святковий концерт до Дня місцевого самоврядування. З цієї нагоди до залу РНД «Іскра» з’їхалися з усієї Валківщини делегації депутатів, представників виконавчих комітетів та органів самоорганізації населення, працівників апаратів від районної, міської, селищних та сільських рад.

Слова вітання прозвучали від голови районної ради Віталія Оноші, депутата обласної ради Едуарда Юрченка, голови райдержадміністрації Віктора Войтенка. Серед нагороджених  за активну участь у розбудові місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток місцевих територіальних громад Валківщини, звитяжну сумлінну працю, відповідальність, толерантність, високий професіоналізм та з нагоди Дня місцевого самоврядування спільними Почесними грамотами районної ради та райдержадміністрації депутати міської ради:

  • Кривич Антоніна Іванівна, секретар Валківської міської ради;
    Губська Таміла Валентинівна, голова постійної комісії Валківської міської ради з питань Регламенту та гуманітарної політики;
    Дараган Володимир Андрійович, голова постійної комісії Валківської міської ради з питань екології, землекористування та будівництва; 
    – Литвин Сергій Іванович,
    голова постійної комісії Валківської міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та комунальної власності.

В ході урочистостей відбулося вручення посвідчень, дипломів та нагрудних знаків «Почесним громадянам Валківського району», яким Рішенням позачергової ХХІ сесії Валківської районної ради VII скликання у 2017 році було присвоєно це звання:

ВОЙТЕНКУ Віктору Івановичу – депутату Валківської районної ради VІ та VІІ скликань, голові Валківської районної державної адміністрації, який залучив мільйонні інвестиції в розвиток інфраструктури освіти, спорту, охорони здоров’я Валківщини.
ПОЛІЩУК Тамарі Вікторівні – «Почесному громадянину м. Валки», депутату Валківської районної ради V та VІ скликань, Заслуженому працівнику культури України, автору трьох книг краєзнавчої тематики, досліднику теми Голодомору в Україні та на Валківщині.
ПОХОДЯЩОМУ Віктору Іполитовичу – депутату Валківської районної ради VІ та VІІ скликань, голові фермерського господарства «СТВ АГРО».
ХАРЧЕНКУ Олександру Леонідовичу, депутату Валківської міської ради V, VІ та VІІ скликань, волонтеру, учаснику АТО.

Щирі слова поздоровлень звучали всім присутнім в залі від Валківського міського голови Валерія Скрипніченка, а також ним вручені Подяки за активну громадську позицію, плідну працю на благо громади і вагомий особистий внесок у примноження її цінностей депутатам Валківської міської ради VІІ скликання:

  • Обихвіст Ірині Олексіївні;
  • Лях галині Яковлівні;
  • Гончаренко Андрію Миколайовичу

та голові ОСББ «Дванадцята перемога» Колугіну Володимиру Васильовичу  і голові ОСББ «Полтавське» Осадчому Василю Афанасійовичу.

В цей день слова вітання всім присутнім прозвучали від настоятеля Свято-Преображенського храму м. Валки, протоієрея отця Іоана, який ще й  подарував творчий дарунок  –  сольний виступ протодиякона Свято-Покровського чоловічого монастиря м. Харків, отця Олександра.

Святковий концертну програму наповнили виступи колективів та солістів РНД «Іскра».