УВАГА! ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

 Шановні мешканці міста Валки!*

 Запрошуємо 20 квітня 2018 року на громадське обговорення ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад міста, селищ і сіл   Валківського району у одну спроможну Валківську міську об’єднану територіальну громаду Валківського району Харківської області із центром у місті Валки.

Місце проведення: м. Валки, площа Центральна,  РНД «Іскра». Реєстрація з 14,00, початок о 15.00.

Організатор проведення громадського обговорення – виконавчий комітет Валківської міської ради.

Із матеріалами громадського обговорення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті міської ради http://valky-rada.gov.ua

Пропозиції та зауваження щодо добровільного об’єднання приймаються   у письмовій формі по 17 квітня 2018 року включно за адресою: 63002, Харківська область, місто Валки, вул. Харківська, 16, Валківська міська рада (із зазначенням прізвища, імені, по-батькові, адреси та номеру телефону заявника. Анонімні пропозиції розглядатися не будуть).

Для реєстрації необхідно при собі мати документ, що посвідчує особу. Незареєстровані особи не матимуть права у голосуванні під час громадського обговорення.

Запрошуємо усіх небайдужих взяти участь у обговоренні питання, що є доленосним для громади.

Телефон для довідок:  5-14-41.

 

*Участь у громадському обговоренні можуть брати дієздатні члени територіальної громади міста Валки, які на дату заходу досягли 18-річного віку.

 

Виконавчий комітет Валківської міської ради