Службами проведений захід із роз’яснювальної роботи серед валківчан щодо правил поводження на воді та особистої відповідальності за збереження свого здоров’я та життя під час відпочинку біля води.

Сьогодні, на міському ставку Центр надання соціальних послуг Валківської міської ради спільно із Валківським РВГУ ДСНС України у Харківській області, ЮП СП відділення поліції №1 Богодухівського РВП ГУНП в Харківській області, відділом «Валківське бюро правової допомоги» Богодухівського МЦ з НБВПД, сектором з питань цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Валківської міської ради провели захід на тему: «Купатися заборонено! Будьте відповідальні!».

Фахівці вели роз’яснювальну роботу серед валківчан щодо правил поводження на воді та особистої відповідальності за збереження свого здоров’я та життя під час відпочинку біля води.

Зокрема, наголошувалося, що у нашій громаді поки що немає офіційних пляжів, які передбачають проведення очистки піску, дна водоймищ, дезінфекцію пляжного обладнання, належного стану санвузлів та  кабінок для переодягання. Окрім того, на таких пляжах повинні працювати рятувальники, які мають відповідне обладнання. Це все – на перспективу, а поки що головний меседж цього профілактичного заходу такий:  «Відповідальність за життя людини покладається на саму людину».