Реалізація міні-проекту “Алея закоханих сердець” , переможця обласного конкурсу розвитку територіальних громад “Разом у майбутнє”

До 371 річниці заснування міста Валки планується урочисте відкриття “Алеї закоханих сердець” . Це успішна реалізація  міні-проекту переможця обласного конкурсу розвитку територіальних громад “Разом у майбутнє”. Ініціатори – група мешканців міста “Злагода” у тісній співпраці із міською радою. Ініціативна група звернулася з проханням до депутата обласної ради Сергія Миколайовича Пієва у придбанні декоративних дерев для оздоблення алеї. 13 дорослих туй, 14 горобин та 14 верб Сергій Миколайович особисто привіз до міста, подбав про спеціаліста, під керівництвом якого садилися саджанці і сам особисто взяв участь в облаштуванні алеї.
Такий неоціненний подарунок від С.М.Пієва залишиться на десятиліття багатьом поколінням.
Приємно відзначити, що у висадженні дерев приймали участь старшокласники Валківського ліцею ім. О.С. Масельського. Хлопці виконали великий обсяг робіт. Щирі слова вдячності батькам та вчителям за трудове виховання дітей і надану допомогу в оздобленні алеї.
Офіційне відкриття “Алеї закоханих сердець” відбудеться 15 вересня о 10.30.