Під час засідання виконавчого комітету Валківської міської ради розглянули 11 питань.

Під час засідання виконавчого комітету Валківської міської ради розглянули 11 питань. Порядок денний засідання включив в себе наступний перелік.

  1. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Валківської міської ради
  2. Про надання одноразової матеріальної допомоги на поховання непрацюючих громадян працездатного віку, які не перебували на обліку в центрі зайнятості.
  3. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав.
  4. Про надання дозволу на укладення договору дарування ½ частки житлового будинку з господарськими будівлями та спорудами, право користування якими має малолітня дитина.
  5. Про надання статусу дитини-сироти.
  6. Про затвердження Звітів про вартість об’єктів оцінки з метою визначення розміру орендної плати.
  7. Про затвердження Звітів про вартість об’єктів оцінки з метою визначення ринкової вартості об’єкта оцінки для цілей бухгалтерського обліку.
  8. Про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень за адресою: с. Піски, вул. Соснова, 12, Валківської міської територіальної громади Богодухівського району.
  9. Про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень за адресою: с. Новий Мерчик, вул. Нова, Валківської міської територіальної громади Богодухівського району.
  10. Про створення комісії з питань визначення стану зелених насаджень за адресою: с. Благодатне, с. Серпневе Валківської міської територіальної громади Богодухівського району.
  11. Про затвердження Розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Валківська міська рада Богодухівського району Харківської області, та Порядку відшкодування цих витрат.