Представник Валківської міської ради В.В.Ханіна взяла участь у семінарі «Юридичні та практичні аспекти реформування державних та комунальних друкованих ЗМІ», який відбувся 13 квітня в Харкові у рамках проекту «Свобода медіа в Україні», що впроваджується в межах Рамкової програми співробітництва Ради Європи та Європейського Союзу.

Участь у конференції брали керівник проекту «Свобода медіа в Україні» Сюзанна Мнацаканян, заступник голови Державного комітету телерадіомовлення Богдан Червак, медіа юрист, консультант Ради Європи Людмила Опришко, голова Харківської обласної організації НСЖУ Олександр Голуб, редактори комунальних ЗМІ Харківської, Полтавської, Донецької та Сумської областей.
Учасники семінару ознайомились з першими підсумками реформування, обговорили організацію передплатної кампанії та роздрібної торгівлі газетами, обмінялись досвідом розміщення регіональних видань в Інтернеті та в соціальних мережах, монетизації веб-порталу та втілення рекламних проектів за межами друкованої площі.
На виконання Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації», який набув чинності 1 січня 2016 року, з 1 січня 2019 року випуск газети «Місток» Валківської міської ради має бути припинено. Міською радою буде прийнято відповідне рішення.