Понад 2 мільйони гривень буде виділено на поточний ремонт доріг.

Рішенням VIII сесії Валківської міської ради VIII скликання “Про внесення змін до частини ІV «Капітальні вкладення на об’єкти соціально-економічного значення у 2021 році»  Програми економічного і соціального розвитку Валківської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням V сесії Валківської  міської ради VIII скликання від 18 лютого 2021 року № 152» на поточний ремонт вулиць і доріг комунальної власності Валківської громади з місцевого бюджету виділено 1 мільйон 800 тисяч гривень. Зокрема, до вулиць міста Валки, де будуть проходити дрібні ремонтні роботи, відносяться: вул. Перекіпська, вул. Полтавська, вул. Паркова, вул. Перемоги, вул. Грабовського. У Сніжкові відремонтують вулицю Шкільна, у Гонтів Ярі провулки Пушкіна та Молодіжний, у селі Мічурінське вулицю Богодухівська. На кожну вулицю виділено по 200 тисяч гривень.

Зауважимо, що це буде лише поточний ремонт, який передбачає відновлення необхідних транспортно-експлуатаційних показників проїзної частини та виправлення незначних пошкоджень окремих елементів автомобільної дороги.

Цим же рішенням сесії заплановано капітальний  ремонт вулиці місцевого значення – провулок Майський в  місті Валки, на який виділено кошти в сумі 320 тисяч гривень.