Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проектів регуляторних актів:

         

Валківською міською радою, з метою отримання зауважень та пропозицій  від зацікавлених фізичних та юридичних осіб, оприлюднюються проекти регуляторних актів та відповідних аналізів  регуляторних впливів:

  • Про встановлення фіксованих ставок єдиного податку для юридичних та фізичних осіб – підприємців на території м. Валки на 2021 рік;
  • Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Валківської міської ради Харківської області, на 2021 рік;
  • Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Валківської міської ради Харківської області на 2021  рік;
  • Про встановлення ставок туристичного збору на 2021 рік та затвердження Положення «Про порядок обчислення та сплати туристичного збору на території Валківської міської ради».

Пропозиції та зауваження приймаються впродовж одного місяця з дня оприлюднення на офіційному веб-сайті Валківської міської ради проектів регуляторних нормативно-правових актів та аналізів їх регуляторних впливів (з 19 травня 2020 року по 18 червня 2020 року включно).

Зауваження та пропозиції приймаються розробником проектів письмово:

  • в паперовому вигляді: 63002, Харківська обл.,м. Валки, вул. Харківська, 16, Валківська міська  рада,
  • в електронному вигляді: valky_gorsovet@ukr.net .

Зауваження та пропозиції розглядатимуться постійною комісією міської ради з питань бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку та комунальної власності, на яку покладені повноваження з питань регуляторної політики.

Засідання комісії відбуватимуться по мірі надходжень зауважень та  пропозицій, які розробником після вивчення врахуються або відхиляться.

Ознайомитися з  вищезазначеними проектами регуляторних актів можна на офіційному веб-сайті Валківської міської ради http://old.valky-rada.gov.ua/ua/ у вкладці  «Регуляторні акти» (див. нижче)   та в приймальні Валківської міської ради за адресою Харківська обл., м. Валки, вул. Харківська , 16, каб. №1.