ПЕРШІ КРОКИ СПІВПРАЦІ НОВООБРАНИХ ДЕПУТАТІВ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

10 листопада 2020 року, у залі засідань будинку рад, Валківським міським головою Валерієм Володимировичем Скрипніченком  ініційована  перша робоча зустріч, на яку були запрошені представники п’яти політичних сил, депутати Валківської міської ради, список яких був офіційно оприлюднений у газеті «Сільські новини» від 07.11.2020р.

На зустріч прибуло 17 із 26 новообраних депутатів, представники політичної сили «Слуга народу» у повному складі були відсутні.

Валерій Володимирович представив присутніх депутатів, закликав у найближчі терміни визначатися та подати заяви про реєстрацію депутатом у Валківську міську раду до територіальної виборчої комісії та  доповів про подальші дії, які необхідно виконати разом до першої сесії Валківської міської ради.

Також на засіданні була створена робоча група, на яку покладаються функції з підготовки першої сесії Валківської міської ради VIII скликання.

До складу робочої групи ввійшли депутати:

  1. Бородіна Ірина Володимирівна – ПП «Блок Світличної «Разом»
  2. Криворучка Олександр Валерійович – ПП «Сила людей»
  3. Холодний Олександр Миколайович – ПП «ОПЗЖ»
  4. Шаповал Євген Володимирович – ПП «Блок Кернеса – Успішний Харків»

По завершенню спільного засідання,  робоча група розпочала роботу із опрацювання порядку денного першої сесії новообраної ради.