Оголошення щодо проведення конкурсного відбору на посаду психолога комунальної установи «Валківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Валківської міської ради Харківської області

Відповідно до рішення Валківської міської ради ІV сесії VIII скликання   № 140 від 14 січня 2021 року розпочався конкурсний відбір на посади педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи «Валківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Валківської міської ради Харківської області.

 

Найменування і місцезнаходження установи Комунальна установа «Валківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Валківської міської ради Харківської області.

Адреса: вул. Харківська, 7, м. Валки,

Харківська область, 63002

Найменування

посади

Психолог комунальної установи «Валківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Валківської міської ради Харківської області (1 ставка, посадовий оклад за 14 тарифним розрядом).

1.   Надання психологічної підтримки працівникам закладів освіти. Забезпечення консультативної підтримки психологів закладів дошкільної освіти та закладів загальної середньої освіти, координація діяльності асистентів вчителів.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду психолога Психологом комунальної установи «Валківський центр професійного розвитку педагогічних працівників» Валківської міської ради Харківської області можуть бути особи, які є громадянами України, вільно володіють державною мовою, мають вищу педагогічну освіту ступеня не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше як п’ять років.
Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі. Для участі в конкурсі подаються такі документи:

–   письмова заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України “Про захист персональних даних”;

–  автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду(заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку.

–  копія паспорта громадянина України;

–  копії документів про повну вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста).

–  копії документів, що підтверджують стаж педагогічної роботи;

–   мотиваційний лист довільної форми.

Особа може надати інші документи, що підтверджують її професійні та/або моральні якості.

Визначені у цьому пункті документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до конкурсної комісії, реєструються у загальному журналі вхідної документації.

Місце та строки подання документів Документи приймаються з 18.01.2021 року по 16.02.2021 року  до КУ «Валківський центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Адреса: вул. Харківська, 7 (ІІ поверх), м. Валки, 63002, кабінет № 17

Відомості про уповноважену особу, яка надає інформацію про проведення конкурсного відбору та приймає документи для участі в конкурсі Олійник Валентина Миколаївна. Телефон: 5 13 95 valkycprpp@ukr.net
Етапи проведення конкурсного відбору Конкурсний відбір складається з таких етапів:

–  прийняття рішення про проведення конкурсного відбору та затвердження складу конкурсної комісії;

–   оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

–   подання документів кандидатами на посади педагогічних працівників (18.01-16.02.2021);

–  попередній розгляд поданих документів на відповідність встановленим законодавством вимогам        (17 – 18.02.2021);

–   проведення конкурсу на посади та визначення його результатів;

–    призначення директором Центру педагогічних працівників на посади.

Конкурсний відбір у відповідності до затвердженого Положення провести до  24 лютого 2021 року. Конкурсна комісія проводить конкурсний відбір на посаду психолога КУ «ВАЛКІВСЬКИЙ ЦПРПП» у формі самопрезентації з можливим представленням власних матеріалів шляхом проведення співбесіди.