НА ПЕРШОМУ МІСЦІ – ЯКІСНЕ ТА БЕЗПЕЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ У ДИТСАДКАХ ТА ШКОЛАХ МІСТА І  РАЙОНУ.

Сьогодні, 11 березня 2020 року у залі засідань Будинку рад проведений семінар щодо впровадження системи управління безпекою харчових продуктів, заснованою на принципах НАССР.

Захід відбувся за ініціативи Валківського міського голови Валерія Скрипніченка і був організований у допомогу керівникам та працівникам, відповідальним за харчування дітей у загальноосвітніх закладах та закладах дошкільної освіти не тільки міста, а й всього Валківського району.

Семінар провів начальник Нововодолазького районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області Максим Ластовка, який детально розповів про систему аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках  (НАССР) для потужностей, які провадять діяльність з харчовими продуктами, надав відповіді на запитання, підготував низку необхідних для впровадження системи управління безпекою харчових продуктів документів та презентацію, які були передані присутнім для подальшої роботи у закладах міста та району.

На захід також були запрошені представники Валківського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області: начальник Сергій Палун, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Надія Временко, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманям санітарного законодавства Юрій Колмик, фельдшер санітарного відділу державного нагляду  Ольга Чайка.