НАША ГРОМАДА СЕРЕД 50 ПЕРЕМОЖЦІВ ВСЕУКРАЇНСБКОГО КОНКУРСУ ГРАНТІВ «ЕНЕРГІЯ РОЗВИТКУ»

Валківська міська рада цього року долучилася до участі у конкурсі грантів «Енергія розвитку», який  проводить компанія “Нафтогаз” спільно з Інститутом партнерства та сталого розвитку. За активної підтримки заступника міського голови із виконавчих органів ради Ольги Борщ нашою громадою були подані сім онлайн-заявок, які територіально охопили кілька населених пунктів нашої громади.  За результатами вибіркового туру до списку пів-фіналістів були обрані два проєкти: “Сучасний освітній простір – потреба суспільства” (керівник проєкту Юлія Данильченко) від Ков’яг та “Хтось завтра може сидіти в тіні, тому що хтось сьогодні посадив дерево” (ініціативна група у складі Юрія Сухорукова, Олега Курилишина, Рената Купаєва) від Старого Мерчика.

Куруючи цей важливий напрямок роботи, Ольга Борщ допомогла в організації навчань для ініціаторів та в написанні самих проєктів, один із яких дійшов до переможного фіналу. Це проєкт «Сучасний освітній простір – потреба суспільства», поданий Ков’язьким НВК.

Вітаємо переможців! Цією перемогою ми  підкорили нові грантові можливості задля залучення інвестицій для розвитку Валківщини.