Насичений день 4 травня розпочався із дружніх робіт всіх працівників Валківської міської ради по озелененню нашого міста.

Біля Пам’ятного знаку “Голодомору 1932-33 років” висаджені кущі калини, деревцята глоду та ялівця козацького.
Пам’ятник Павлу Грабовському прикрасили кущики самшиту, ялівця, а також висаджена алея кленів.
Найгамірніші роботи кипіли у парку “Молодіжний”, де в підмогу міській раді був визваний “десант” малечі із ДНЗ “Веселка”. Вони разом із дорослими садили клени, а ще встигли провести конкурс на “Кращий віночок із кульбаби”.
На Центральній алеї цього парку були також висаджені горобина та кущики самшиту.
Міський голова Валерій Скрипніченко курирував роботи у всіх трьох парках, а відбулися вони за сприянням подружжя Біловол Тетяни та Олександра, а також депутата обласної ради Сергія Пієва, який особисто допоміг валківчанам у висадженні саджанців. До робіт долучилася і помічник народного дупутата України О.М. Біловола Наталія Іванська.
Приємно відзначити, що у нашому місті це не перша “зелена” акція від наших депутатів. У минулому році біля “Алеї закоханих сердець” були висаджені ялинки, декоративні верби, саджанці горобини.

Щирі слова вдячності Народному депутату України Олександру Біловолу, дупутатам Харківської обласної ради Тетяні Біловол та Сергію Пієву за добрі справи для наших Валок і нехай обов’язково приживуться всі дерева та кущі, які будуть радували нас, наших дітей та онуків!