Налагоджуємо шляхи співпраці з громадськими об’єднаннями та можливості залучення інвестицій для розвитку громади

Міський голова Валерій Скрипніченко зустрівся з керівниками  обласних громадських об’єднань «Асоціація фермерів та приватних землевласників Харківської області” та «Харківський обласний центр дорадництва». Під час зустрічі обговорили можливі шляхи залучення коштів для розвитку громади, зокрема підтримки фермерів, фермерських сімейних господарств, створення значущих для громади осередків малого та середнього бізнесу,   можливість створення промислових підприємств по переробці сільськогосподарської продукції.

«Наша громада – це основа, і потреби її мешканців – найперше, що цікавить міську раду. Ми готові підтримувати тих, хто хоче розпочати підприємницьку діяльність, яка буде спрямована на забезпечення потреб населення, готові розвивати та підтримувати соціально значимі об’єкти навіть за рахунок бюджету. Звичайно, різні пропозиції щодо фінансування ми розглядаємо як додаткові можливості», – звернувся міський голова до учасників зустрічі.

За наслідками роботи намічено шляхи співпраці з громадськими об’єднаннями, можливість внесення цікавих пропозицій до проекту програми соціально-економічного розвитку громади.

Валерій Скрипніченко подякував гостям за візит та висловив переконання, що зустріч сприятиме поглибленню співпраці і, як наслідок – розвитку Валківської громади вже найближчим часом.