НАДВАЖЛИВО І ТЕРМІНОВО!

У Валках маємо  вже 6 офіційно підтверджених випадків захворювання на COVID-19!!!

Всі вони – мешканці багатоквартирних житлових будинків: по вул. Харківська,10 Харківська, 6 та в’їзд Пушкіна, 4

У разі, коли в окремому населеному пункті склалася неблагополучна епідемічна ситуація, що загрожує поширенням інфекційних хвороб, Законом України «Про захист населення від інфекційних хвороб» органам місцевого самоврядування надається право запроваджувати більш жорсткі обмежувальні протиепідемічні заходи на місцях.

Учора ввечері відбулося термінове засідання  міської комісії із з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на якому було прийняте рішення про ЗАБОРОНУ  участі валківчан у великодніх релігійних заходах на території міста та заборону торгівлі на РИНКАХ.

Валківський відділ поліції буде забезпечувати виконання даного рішення, та притягуватиме порушників до адміністративної відповідальності. Умовляння закінчилися.

Наразі ситуація у Валках надзвичайно серйозна, тому і рішення місцевої влади відповідні та категоричні. Кожного часу все може змінюватися і карантинні заходи можуть бути введені ще більш жорсткіші. Ставтеся до цього з розумінням та зберігайте спокій. Не панікуйте самі і не робіть цього у соціальних мережах. Довіряйте тільки офіційним повідомленням.

СВЯТКУЙТЕ  ВЕЛИКДЕНЬ  ВДОМА!

УБЕРЕЖІМО НАШУ ГРОМАДУ РАЗОМ!