Міський голова Валерій Скрипніченко був присутнім на загальних зборах громадян села Яблунівка

Міський голова Валерій Скрипніченко сьогодні був присутнім на загальних зборах громадян села Яблунівка, що знаходиться поблизу Черемушної. На зборах обирали нового голову та вносили зміни до положення про орган самоорганізації населення. А міського голову та старосту Черемушної Василя Вольвача яблунівці запросили, щоб розказати навіть не про проблеми, а висловити свої пропозиції щодо розвитку території села, і, зокрема, запровадження зеленого туризму в Яблунівці. А для цього є всі перспективи — і барський маєток, якому понад 100 років, і став поблизу нього, і дендропарк поряд.

Під час зустрічі обговорили і проблеми, а це, зокрема дорога до Яблунівки , вуличне освітлення, допомога в оформленні містобудівної документації.

Валерій Скрипніченко зауважив, що міська рада зараз працює над наближенням всіх адміністративних послуг до людей, в тому числі і на маленьких сільських територіях. Він також зазначив, що надзвичайно важливо сьогодні мати конструктивний діалог з громадою задля спільного вирішення болючих проблем.

А в результаті проведення заходу головою органу самоорганізації населння яблунівчани обрали Олександра Міненкова, який, до речі, є ще й Регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Харківській області.