Місточок на валківському ставу відновлено!

Прагнення ініціативних груп разом із міською владою відтворити старий причал у новому форматі було давно. В 2018 році вони  подали проект «Родзинка ставу – штучний острівець» на  участь у  обласному конкурсі розвитку територіальних громад “Разом у майбутнє».

Депутатами міської ради, ще на зимовій сесії було прийнято рішення розпочати роботи, не залежно від результатів участі у конкурсі, а також про виділення коштів для встановлення паль, бо тільки взимку, за наявності товстої криги, можна робити такі роботи. За діло взялися валківські спеціалісти ФОП «Петрик В.М.». Для безпеки відвідування місточка, було прийняте рішення, встановити фігурну огорожу.  

В травні  справу продовжили, але коли, дізналися, що проект на обласному конкурсі не пройшов, і  інвестицій до міста залучити не вдалося,  звернулися до депутата  обласної ради С.М.Пієва, який допоміг будматеріалами і надав дубові дошки для місточка.

6 липня відбулося районне свято «На Купала сонце грало», на якому унікальне місце відпочинку для валківчан та гостей міста офіційно було відкрите, про що сповістили червоні фаєри.

Місточок уже став чудовим місцем для прогулянок та фотографувань, сподіваємось, що така «родзинка ставу» у нашому місті сподобалась усім.