МОБІЛЬНИЙ СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР МВС  – ДО ПОСЛУГ ВАЛКІВЧАН

Валківська міська рада 27 серпня 2020 року уклала Договір про співпрацю з регіональним сервісним центром ГСЦ МВС в Харківській області щодо задоволення потреб населення у послугах, що надаються мобільними сервісними центрами МВС.

Перелік послуг, що надається відповідно до цього Договору:

  • реєстрація, перереєстрація колісних транспортних засобів з видачею свідоцтва про реєстрацію та номерних знаків, зняття з обліку транспортного засобу з видачею облікової картки та номерних знаків для разових поїздок;
  • заміна посвідчення водія;
  • видача міжнародного посвідчення водія;
  • прийняття запитів на отримання довідок про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України.

Скористатися послугами мобільного сервісного центру МВС у нашій громаді можна за попереднім записом, який здійснюється за телефоном 5-30-50 або у міській раді на 1 поверсі, в кабінеті №6.

Прийом громадян мобільним сервісним центром МВС проходять у дворі міської ради по п’ятницях за адресою:  м. Валки вул. Харківська,16.

Спеціалісти сервісного центру здійснюють виїзд до громади за умови не менш ніж 10 замовлень для обслуговування клієнтів.