Мешканці Перекопу готові об’єднатися заради облаштування та благоустрою села.

Під час зустрічі заступників міського голови Ольги Борщ та Сергія Тижненка з населенням у Перекопі, піднімалось безліч проблем. Серед них були такі, вирішення яких вже можливе найближчим часом. Це, зокрема, освітлення вулиці Перемоги та амбулаторії. Але були й такі, які потребують обґрунтування та фінансування для поступової їх реалізації. Це і ремонт доріг, і облаштування свердловин питної води, деякі питання капітального ремонту об’єктів соціальної інфраструктури.
Питання будівництва та облаштування пішохідних доріжок і тротуарів до важливих об’єктів села перекіпці готові вирішити своїми силами – дружно стверджують, що всі будівельні роботи виконають без залучення фахівців. Для цього необхідні тільки будівельні матеріали. Сергій Тижненко пообіцяв розглянути пропозицію та допомогти в її реалізації. «Ми підтримуємо вашу ініціативу і готові йти на зустріч», – зазначив він.
Багато питань стосувалось і виділення земельних ділянок громадянам. Професійні роз’яснення з цього приводу надав начальник відділу земельних відносин та екології міської ради Гусєв Володимир Олександрович. Він, зокрема, повідомив, що ці питання регламентовані статтею 122 Земельного кодексу України. Цим же законодавчим актом визначені і повноваження органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади щодо передачі у власність або користування земельних ділянок за межами та в межах населеного пункту.
Були і приємні новини. Директор КЗ “Перекіпський навчально-виховний комплекс» Анастасія Халимон повідомила, що вже за сприяння міської ради, відділу освіти міської ради та окремих спонсорів закуплено будівельні матеріали для модернізації кабінету трудового навчання та технологій, облаштування у закладі сучасного зонованого арт-простору та переворення його в арт-студію. Це, за словами педагогів, сприятиме реалізації творчих учнівських проєктів, національно-патріотичному вихованню здобувачів освіти та проведенню інтерактивних заходів.

Підводячи підсумки зустрічі, заступник міського голови Ольга Борщ зазначила, що керівництво громади готове до співпраці з населенням. «Сьогодні ми самі їдемо до вас, щоб дізнатись про проблеми, знайти спільні відповіді на питання, що нас хвилюють. Двері наших кабінетів завжди відкриті і ми готові до співпраці», – зазначила вона.