З метою перейняття досвіду та ознайомлення з роботою комунальної установи «Валківський інклюзивно-ресурсний центр» Валківської міської ради  у Валках побували  представники Люботинської міської ради. 

Із поважними гостями , серед яких були секретар Люботинської міської ради Володимир Гречко, депутат  Люботинської міської ради Юрій Гречка, помічник народного депутата України Тетяна Заєць, працювала заступник Валківського міського голови Ольга Борщ.

Робочий візит до Валок був зумовлений необхідністю створення такого ж центру у Люботині, тому вивчення специфіки роботи центру, його основних функцій, проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей з особливими освітніми потребами, особливості надання корекційно-розвиткових послуг – одне із головних завдань на шляху створення такої установи.

Із роботою Валківського інклюзивно-ресурсного центру гостей ознайомила його директорка  Ульяна Борисенко. Вона розповіла про специфіку роботи закладу та кожного фахівця: практичного психолога, вчителя реабілітолога, вчителя логопеда, а також провела екскурсію установою, показала присутнім дидактичні матеріали, які використовуються в роботі з дітьми з особливими освітніми потребами,

Сподіваємось, що фундамент закладено, а наш досвід і надбання допоможуть Люботинській громаді у створенні інклюзивно-ресурсного центру, існування якого  є надзвичайно важливим в умовах сьогодення.