З Днем місцевого самоврядування!

Шановні валківчани!

Місцеве самоврядування є основою громадянського суспільства, проявом ініціативи людей, дієвим інструментом вирішення не лише місцевих, а й загальнодержавних завдань.

Указом Президента України №1250 від 25 листопада 2001 року 7 грудня було визначено Днем місцевого самоврядування.

Завдяки тісній співпраці міської ради з  районною і обласною державними адміністраціями  та районною і обласною радами, депутатами різних рівнів, а також злагодженій роботі з активом міста, ми щоденно вирішуємо непрості питання життєдіяльності нашої громади.

 Висловлюю щиру вдячність усім працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам, членам виконавчого комітету, органам самоорганізації населення, громадському та ветеранському активу за  сумлінну і  самовіддану працю,  високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну діяльність у розбудові нашого рідного міста.

Від щирого серця бажаю усім, хто працює на благо нашої територіальної громади, відстоює її інтереси,   –  міцного здоров’я, особистого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх  життєвих мрій і сподівань.

Наснаги, злагоди та єдності у реалізації спільних справ на благо міста Валки!

 

З повагою, міський голова     

                                                                          Валерій Скрипніченко