З Днем міста, дорогі валківчани!

Шановні валківчани! Дорогі земляки!

Щиро, від усього серця вітаю вас із нашим святом – Днем міста Валки!
Доля людей тісно переплелася з долею краю, тому пошана до історичного минулого та самовіддана праця для майбутнього завжди були і є характерною рисою багатьох поколінь валківчан.

16 вересня 1943 року принесло нашому місту остаточне звільнення від коричневої чуми Другої світової війни. Завдяки масовому героїзму воїнів було здобуто важливу перемогу над гітлерівськими військами. Світла пам’ять про всіх полеглих у кровопролитних боях тієї війни, про славних вихволителів нашого міста завжди житиме у серцях. Низько вклоняюсь та висловлюю щиру вдячність ветеранам війни і праці, дітям війни за величний бойовий та трудовий подвиг.

Мої рідні Валки!
У цьому році ми зустрічаємо його 374 річницю заснування, та наше місто молодіє, незважаючи на солідний вік. Цю силу та енергію вливаєте в рідне місто ви, валківчани – і ті, що народилися і виросли тут, і ті, хто приїхав і залишився назавжди. Наша громада нині нараховує майже дев’ять тисяч жителів. Це великий потенціал і міцна, надійна база на майбутнє, це центр нашої громади.

Місто і сьогодні йде в ногу з часом, росте і змінюється. Кожного року ми реалізуємо проекти, направлені на розвиток нашої територіальної громади. Усі досягнення, якими багате наше місто, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів. Я вклоняюся вам за вашу працю і таланти, які ви віддаєте рідному місту Лише разом ми виконаємо всі задуми, а всі тимчасові негаразди подолаємо і досягнемо всіх мрій!

Бажаю вам і вашим родинам доброго здоров’я, злагоди, миру у нашій прекрасній єдиній Україні. Нехай наше місто, наш спільний дім, розвивається і квітне – нашими прагненнями, нашою працею, нашими мріями!

У цей святковий день щиро зичу всім жителям міста щастя, благополуччя, добробуту та обов’язково здоров’я. Нехай у кожному домі завжди панують мир, злагода, гостинність та згуртованість.

З повагою,
ваш міський голова Валерій Скрипніченко