ЗВЕРНЕННЯ ВАЛКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ВАЛЕРІЯ СКРИПНІЧЕНКА ДО ГРОМАДИ З НАГОДИ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Шановні валківчани!
Успіх побудови демократичної та міцної держави ґрунтується на наших спільних зусиллях на дотриманні принципів незалежності, на усвідомленні власної відповідальності за майбутнє усього українського народу.
Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.
Щиро бажаю всім міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідної Валківщини та України!
З повагою,
Міський голова Валерій СКРИПНІЧЕНКО
День Соборності України – свято, яке символізує єдність українських земель. Це одне із найважливіших свят нашої країни, адже цього дня відзначається і День Соборності, і перше проголошення незалежності України.
На Валківщині День Соборності України традиційно вшановують біля пам’ятника П.А.Грабовському. Сьогодні, у знакове свято українського державотворення, Валківський міський голова Валерій Скрипніченко, заступник із гуманітарних питань Ольга Борщ від імені громади поклали квіти до пам’ятника поету-демократу.