Звернення Валківського міського голови Валерія Скрипніченка з нагоди Дня пам’яті та примирення та Дня Великої Перемоги

Дорогі наші ветерани, шановні валківчани!

В День пам’яті та примирення, 8 травня, ми разом із нашими країнами, що в роки Другої світової війни об’єдналися заради перемоги над нацизмом, висловлюємо повагу всім борцям із фашистською чумою, вшановуємо пам’ять про жертв війни, злочинів проти людства, скоєних у ці роки.
Наступний день – 9 травня – для більшості з нас – це свято зі сльозами на очах. Свято, бо саме так, попри всі випробування війною, сприймають його наші сивочолі фронтовики, яких все менше залишається з нами, очевидці тих буремних подій, які так чекали і як могли наближали цей День Перемоги.
Тож, зі святом, з 75-ю річницею Великої Перемоги! Пам’ятаймо, що ми в неоплатному боргу перед тими, хто пройшов вогняними дорогами війни, пережив роки окупації та пекло концтаборів, хто підіймав із руїн і відроджував наш рідний край.
Щиро бажаю нашим ветеранам та всім валківчанам міцного здоров’я і довголіття, добра і оптимізму, щасливого сьогодення і непохитної віри у те, що завтрашній день буде обов’язково мирним, світлим і щасливим.

З повагою,
Валківський міський голова
Валерій Скрипніченко.