Заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна Біловол та Валківський міський голова Валерій Скрипніченко привітали медичних працівників Валківщини з професійним святом.

Перш за все, керівники наголосили на тому, що ситуацію з невиплатою коштів найближчим часом буде усунено.

Зокрема, Валерій Скрипніченко, звертаючись до медиків, сказав: “Цього року ви незаслужено зіткнулися із проблемою затримки заробітної плати та виплати коштів, пов’язаних із лікуванням від коронавірусної інфекції. Розумію всю складність ситуації і ваш стан, але все ж хочу зауважити, що виплата зазначених коштів не належить до компетенції міської влади, а є виключно обов’язком Національної служби здоров’я України. Підтримую вас, і підкреслюю, що міська рада наразі вжила всіх заходів щодо усунення проблеми. Сподіваюсь, що ця ситуація буде виправлена вже найближчим часом. Особисто я вважаю, що створення гідних умов та оплати праці для медичних працівників завжди було і залишається одним із пріоритетних завдань влади”, – зазаначив керівник громади.

Тетяна Біловол та Валерій Скрипніченко побажали медикам в день професійного свята міцного здоров’я, родинного щастя і затишку, мирного неба і невичерпної енергії. Працівники галузі, відповідно до подання керівників медичних закладів, були нагороджені грамотами Харківської обласної ради та Валківської міської ради.