Запрошуємо до участі в обласному конкурсі проєктів розвитку «Разом в майбутнє»

 

Старт прийому заявок розпочинається з 25 січня та триватиме до 25 лютого. Потім, відповідно до затвердженого Плану, конкурсний комітет працюватиме над оцінкою поданих проєктів і до 19 березня має визначитися з переможцями. Реалізовуватимуться проєкти з квітня до завершення листопада поточного року.

На усіх етапах проведення конкурсу: від підготовки документації, укладання договорів до впровадження й звітування учасники конкурсу отримуватимуть методологічну допомогу від управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків виконавчого апарату Харківської обласної ради.

Отже, з 25 січня цього року стартує обласний конкурс проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє», метою якого є сприяння сталому соціально-економічному розвитку на місцевому та регіональному рівні шляхом активізації співробітництва територіальних громад та громадських ініціатив у реалізації Стратегії розвитку Харківської області на 2021-2027 роки, стратегій розвитку територіальних громад.

До участі у Конкурсі запрошуються:

–                перша категорія учасників: сільські, селищні, міські ради – ініціатори спільних проєктів, що розроблені в рамках співробітництва територіальних громад відповідно до чинного законодавства;

–                друга категорія учасників: громадські організації та спілки – ініціатори проєктів у партнерстві з органами місцевого самоврядування, іншими громадськими організаціями, структурними підрозділами місцевих державних адміністрацій, науковими установами, закладами вищої освіти, комунальними підприємствами (закладами, установами), державними підприємствами.

Інформація стосовно умов та порядку проведення обласного конкурсу розміщена на сайті Харківської обласної ради у розділі «Конкурси, гранти», за посиланням: http://oblrada.kharkov.ua/ua/contests-grants/together-to-the-future/samples-of-documents-to-together-to-the-future

Реєстрація проєктів здійснюється з 25 січня до 24.00 25 лютого
2021 року 
на сайті обласної ради за посиланням: http://konkurs.oblrada-kharkiv.gov.ua/